Rajčatová polévka

22.11. 20230 Komentářů

SUROVINY:

  • rajčatový protlak
  • bílé fazole
  • cibule
  • česnek
  • sůl
  • 2 hrstky bazalky
  • červená mletá paprika
  • cukr z kokosových květů

POSTUP:

Nejdříve si uvařte bílou fazoli. Pak osmažte cibulku, přidejte červenou mletou papriku, zalejte vodou. Dále přidejte rajčatový protlak, sůl, cukr a vařte cca 5 minut. Přidejte předem uvařené fazole a bazalku. Po dalších 5 minutách odstavte ze sporáku, vmíchejte česnek a rozmixujte ponorným mixérem. Do polévky můžete přidat několik lžic uvařené rýže.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.