SUROVINY:
POSTUP:
Všechny suroviny smíchejte v hladké těsto, nalíjte na plech vyložený pečícím papírem a pečte 20 minut na 189 °C. Po vychladnutí je možné perník potřít čokoládou nebo marmeládou.
Také je výborné cuketu nastrouhat a zavařit
SUROVINY: cuketa cibule kopr (jak stonky, tak nať) máslo sladká smetana (min.…
SUROVINY: 120 g cukr ( 2/3 sacharinové) 20 g sůl 0,3 l…
SUROVINY: 500 g dýně 1 žloutek 150 g hladké mouky 150 g…
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *
Komentář *
Jméno *
E-mail *
Webová stránka
Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.